fredag, februar 27, 2009

Perleplader (58/365)


Der er to unge kvinder, der sætter perleplader op rundt omkring i København. Såvidt jeg ved bor de i nærheden af os, men jeg ved ikke om de er ansvarlige for perlepladerne på denne fine røde cykel. Jeg blev bare i godt humør af cyklen og dens pynt.

Ever After

Ugens LM style byder på layouts fra design teamet, som alle er lavet med Cosmo Crickets Ever After serie. Det er faktisk flotte papirer, og selvom jeg nok ikke ville have købt dem selv, var det en god oplevelse at arbejde med dem. Papirerne passede godt til billeder fra vores tur til England og Wales, så det blev temaet for mine layouts.





Det ser lidt bart ud (57/365)


Torsdag stod på malearbejde hele dagen - jeg fik malet soveværelset, så det er klar til de lejere, vi forhåbentlig finder til vores lejlighed. Der ser godt nok tomt ud derinde nu, hvor der ikke er noget på væggene og alle overflødige ting er ryddet væk.

onsdag, februar 25, 2009

Zukunft (56/365)


Nu er det endelig officielt hele vejen rundt: Kristian og jeg flytter til Bonn i 1½ år. Kristian starter job hos FN den 6. april, så vi har gang i alle forberedelserne til vores flytning. Det er så spændende, og vi glæder os helt forfærdeligt til alle oplevelserne. Vi kommer selvfølgelig til at savne venner og familie, men I ved jo, at I er velkomne hos os. Og så er der ikke længere fra Bonn til København, end at vi kan komme hjem relativt ofte.

Just thought to add an English version of this post. K and I will be moving to Bonn in Germany in April. We'll be staying 18 months and we are very excited about it all.

Oprydning (55/365)


I disse dage står den på oprydning, sortering med mere og i går var ingen undtagelse.

tirsdag, februar 24, 2009

Det var tæt på (54/365)


Jeg var travlt optaget af at rydde op, sortere mm i går, og jeg havde nær misset at tage dagens billede. Men jeg nåede da at snuppe et billede af vækkeuret, inden jeg faldt i søvn ;o)

mandag, februar 23, 2009

Udsigt (53/365)


Vi var hos mine svigerforældre i går, og vi var naturligvis oppe og besigtige deres nye hus; nu er det lige ved at være... Det ser rigtig godt ud, og det bliver helt sikkert dejligt for dem at flytte ind. Og udsigten er der virkelig ikke noget galt med - tænk at kunne nyde dette fra sin have.

søndag, februar 22, 2009

Nøj hvor det sneede (52/365)


Lørdag aften på Nørrebro - det sneede helt vildt. Nu er det hele væk...

fredag, februar 20, 2009

Marrakech - ums!

I den pakke jeg fik hjem forleden var der nye Basic Grey papirer - og de er fantastiske! Så smukke og fulde af mønstre og farver. Jeg måtte straks i gang med et kort, og inspireret af Sarahs fine kort fik jeg lavet dette kort:



Blovstrød Kirke (51/365)


Jeg kom lige forbi Blovstrød Kirke i dag, og den lå og så fin ud i det sneklædte landskab. Jeg skal altså ærligt indrømme, at jeg elsker vinter og sne. Det sneklædte Danmark, der har været vores i de sidste dage, passer mig ganske glimrende.

Så skete det (50/365)


Jeg fik dette smukke lys til min fødselsdag i 2007, og Kristian og jeg havde besluttet at tænde det på en bestemt dag. Den dag kom så den 19. februar, og derfor er denne dags billede et billede af det smukke svenske lys.

torsdag, februar 19, 2009

Journaling spots

Ugens LM Style handler om at få brugt nogle af alle de journaling spots, man måtte have købt, der passer til forskellige serier af papirer. Jeg har bidraget med disse to layouts:






onsdag, februar 18, 2009

En kat med quirks

Der er kommet pakke hjem til mig i dag (se indlægget før dette), og i den pakke var der bl.a. spritnye papirer fra KI Memories. Den ene serie har et kæledyrstema, så det var oplagt at scrappe billederne af Lines kat, Saxo. Layoutet er inspireret af en Becky Fleck skitse.

Pakke! (49/365)


Jeg elsker at få pakker hjem, så jeg var på posthuset klokken 10 på slaget og fik hentet mine pakker hjem.

tirsdag, februar 17, 2009

What a difference a day makes (48/365)


Jeg kunne ikke stå for det smukke vejr udenfor mine vinduer i dag, så jeg lokkede Line med en tur i Dyrehaven. Vi tog den lange vej op til Eremitageslottet og så den korte vej ned igen. Det var helt vidunderligt vejr, og haven viste sig fra sin allerfineste side i solskin og med sne overalt. I modsætning til i går så var der væsentligt flere mennesker, der var tiltrukket af vejret i dag. Det kan man altså ikke fortænke dem i!

mandag, februar 16, 2009

Næsten alene (47/365)


Jeg kom alt for tidligt op i morges, og klokken 9 havde jeg været oppe mere end tre timer, og jeg trængte sådan til frisk luft. Jeg kørte i Dyrehaven, og jeg havde stort set hele den store have for mig selv. På 1 time og 20 minutter mødte jeg 6 andre mennesker, der trodsede kulden og det grå, grå vintervejr. Nu har jeg mere energi, og det er skønt.

Arbejd, arbejd (46/365)

Mens jeg havde den fornøjelse at scrappe med min veninde, Vibeke i går eftermiddag, sad Kristian og arbejdede ved spisebordet. Da jeg ikke fik taget billedet af Vibeke og jeg, mens vi scrappede, må Kristian holde for i for denne dags billede.

lørdag, februar 14, 2009

Forår på trods (45/365)


I mine forældres have slås vinter og forår om magten - og gennem de små snedriver ser det ud som om foråret sejrer på trods...

fredag, februar 13, 2009

Ryddet ud (44/365)

En gang imellem trænger jeg bare sådan til at få ryddet ud i mine scrapsager, så i dag har den stået på en gennemgang af de ting, jeg kan undvære, har fundet alternativer til eller må indse, at jeg aldrig får brugt. For dem af jer der scrapper, så kan I se, det der er til salg her:
Scrap til Salg.

Midt i al denne oprydning fik jeg dagens billede i kameraet.

Den første tanke (43/365)


Hver gang jeg kommer forbi dette skilt, tænker jeg på Matador. Den scene hvor Jørgen Varnæs er i byen for at holde konservativt vælgermøde. Røde har fået fat i en del af Jørgen Varnæs' tale, og han agerer sufflør ved vælgermødet. Sætningen jeg tænker på lyder cirka sådan her: Det danske militær har fået sin første tanke...

onsdag, februar 11, 2009

Næsten en fuser (42/365)


Jeg ventede, håbede og kiggede ud af vinduet (når jeg altså ikke lige havde bedre ting at bruge tiden på) efter sneen. Den begyndt da også at falde, men det var dælme ikke imponerende på Nørrebro! Her til morgen var jeg en tur nede i gården for at få bare et par billeder af lidt sne. Der er ikke mere sne her omkring, end at det bare er irriterende - selvom gården var fin.



Er du så heldig at bo et sted, hvor der er mere sne end her hos mig?

tirsdag, februar 10, 2009

Tittar ut över mörka Öresund (41/365)


Jeg var en tur ved Bellevue i dag, for at gå en god tur ved vandet. Det var koldt og blæsende, og Knud Rasmussen stod som forstenet og spejdede ud over Øresund. Mine kinder blev kolde og røde, og det var helt vidunderligt. Da jeg satte mig ind i min bil igen, kørte Johnny Deluxes Drømmer jeg, og den var nået til linierne Jag tar en tur längst stranden med min hund / Tittar ut över mörka Öresund- ret passende må man sige.

mandag, februar 09, 2009

Gad vide om det kommer til at sne? (40/365)


DMI lover det - og jeg venter på det, for så kan der måske komme lidt finere billeder på bloggen, end dagens som bare er af DMIs hjemmeside, som den ser ud på min laptop.

søndag, februar 08, 2009

Saxo (39/365)


Vi har været til Lines fødselsdag i dag, og jeg ville egentlig have postet et billede af en lagkage eller noget andet fødselsdagsrelateret, men jeg fik ikke sådan et billede i kassen. I stedet fik jeg det her billede af Lines kat, Saxo. Han er en ordentlig krabat, men sød og kælen. Her nød han vintersolen i karnappen, mens han fandt sig i at blive fotograferet.

lørdag, februar 07, 2009

Hvad kan man få for en tier? (38/365)

... ikke ret meget papirer!


Okay, okay - men jeg er jo scrapper... I Netto kunne man derimod få to små bundter påskeliljer, og det kunne jeg ikke modstå. Nu står de fint på spisebordet og lover at foråret kommer.

fredag, februar 06, 2009

Love you - notes & letters

Æsken i hele sin pink helhed.

I dag er det endnu en gang mig, der har stået for LM's Valentine's projekt. Det er en gammel cigarkasse, jeg har malet og dekoreret med Basic Grey Bittersweet papirer og diverse embellishments.

Forsiden, så man bedre kan se den.

Hjerteformede papirer til at skrive på.

På indersiden er der et citat fra Beatles' When I'm 64.

Write me a postcard, drop me a line stating point of view
Indicate precisely what you mean to say, yours sincerely wasting away.

Se, hvad der kommer her (37/365)


Der har længe været erantisser i mine forældres have, men i dag spottede jeg små vintergækker, der også gerne vil være med. Måske er der lang vej endnu, men foråret kommer...

torsdag, februar 05, 2009

Eftermiddagssnack (36/365)


Nøj, hvor har det været gråt og trist i dag vejrmæssigt... Dagens billede er af min eftermiddagssnack, for det var lige det motiv, der synes at kunne lykkedes på den her grågrumsede februardag. Velbekomme ;o)

onsdag, februar 04, 2009

Opleve, sammen (35/365)

Dagens billede er også dagens layout. Jeg har arbejdet med helt nye Cosmo Cricket Li'l Man papirer, en Becky Fleck skitse og et dejligt billede af Bertram og Heidi. Det var længe siden, jeg havde scrappet billeder af Bertram, men jeg synes faktisk ikke, der var ret mange velegnede serier af papirer i efteråret. Nu er der endelig kommet nye papirer, der egner sig til børnelayouts, og så kommer inspirationen også.

tirsdag, februar 03, 2009

I stearinlysets skær (34/365)


Der er lyse dage, der er mørke dage, og så er der de dage, der kaster lys ud mod andre dage. I dag har været netop sådan en - en rigtig god dag som forhåbentlig kaster sit lys ind over de kommende dage. Sådan en dag jeg kan leve på længe ;o)

mandag, februar 02, 2009

Friskbagt (33/365)


Jeg har fået fyldt fryseren op med gode boller, så der er til de næste uger. Der dufter herligt i lejligheden af nybagte boller, og det er en fryd. Dagens billede er måske ikke ligefrem æstetisk, men det er meget passende for dagen i dag.

Kort til herrer

Det er vist ret almindeligt kendt, at det er svært at lave kort til mænd, men ind imellem må man jo forsøge. Det har jeg gjort med disse to kort, som er lavet med rester fra et layout.


Det sidste af kortene er liftet fra en svensk kortmager, Anna.